2:a Tvåa ut fick en lucka på andra varvet,så jag kunde vinna.

3:e Tvåa ut igen, men han som tog starten glömde å svänga i första böjen så jag fick vinna det med :-)

Kanonstart i 15m sen börja den å bluddra???? (har inte satt ihop motorn själv med lite otur är det vell en kolv)

2008-10-23

Då var NGK avklarat också!

Helt otroligt att kunna samla ett sånt startfält i en folkracetävling!!,Längtar redan till nästa år.

Det gick ju nästan riktigt bra men...

1a heatet hamna jag i sandfållan men kom loss som 4a,hann precis köra om dom före innan mål så jag vann det.

2a heatet mötte jag bla. Lasse Larsson i en Duett som han tog starten med,men i bortre böjen kom han innanför/över kurbsen så trågen antagligen gick sönder så jag vann det med.

3e heatet såg ut att bli riktigt tufft med tidigare segrare från Norska landsfinalen,Motalafestivalen och Höljesfestivalen som motståndare.

Såg senare att även Div 1 åkare Hedström var med :-)

Kom ut tvåa men volvon som tog starten fick punka  och körde rakt i första böjen så det blev en 3e heatseger.

Final: 5 fullpoängare och segraren från B-final gjorde ju att man kunde misstänka att det skulle bli relatift tufft.

För säkerhets skull började det regna till finalerna också så det blev nya förutsättningar.

Väl iväg i starten fick nån lite tag på bilen så jag var lite överallt på startrakan.

kom iallafall ut som 3a men fick andra platsen när Possa fick bryta pga torkarfel.

Dalberg som inte fastna i starten fick en lucka men stog på lite för hårt i chikanen,fick tattarkast så jag kom ikapp:-)

Då gällde det bara att köra om då.... var upp i sidan på han några gånger på 2a varvet men bjudningarna var slut,och jag ville inte chansa något för det var ju några varv kvar.

SEN TOG SPOLARVÄTSKAN SLUT!!!  drygt men så är det.

Får väll vara glad att jag hittade till mål och dessutom kunde behålla 2a platsen.med lite distans till tävlingen så är det naturligtvis ett riktigt bra resultat i den tävlingen men ändå.

I vilket fall   GRATTIS  Dahlberg !!

12/4 -09

Sprint i Torsby som jag fick dela bil med Asplund.

1a omgång gick lite knackigt men räckte till en 2a tid i omgången

T.A. hade otur och klippte en drivknut

2a omgång startad T.A. först för han förhoppningsvis skulle få köra en omgång- Höll 3 kurvor sen gick knuten igen :-(

Hann precis byta innan dom stängde för start-kastade mej iväg och fick bra flyt i körningen...tills jag tog sista hårnålen och skulle accelerera uppför en backe in i mål får då gick knuten för mej med.

Hade ändå flyt att tiden räckte till seger denna gång:-)